Hoop en motivatie

Asli heeft mij zo veel gesteund en met mij gepraten toen ik het moeilijk had .
Ik ben zo dankbaar dat zij er was en zij begrijpt hoe ik voelde en wat ik meemaakt.
Zij heeft mij hoop en motivatie gegeven om te blijven vechten en niet te opgeven dat ik ook waardevol ben en meetel in de wereld .nu besef ik dat het de beste beslissing was wat ik ooit heb gemaakt de eetstoornis gaat nooit winnen ben sterker en ik wil erzijn en zoveel nog meemaken en beleven .dankjewel asli jij hebt mij gered en hopelijk kan ik anderen helpen ook als ik sterker en gezonder ben.van jouw boek heb ik geleerd dieren en familie en vrienden en de natuur rond ons heen is belangrijk en nodig jij kan niet altijd alles alleen.dus gaan ervoor leuke dingen zoeken en doen praten en mensen rond jij heen hebben dan komt alles goed .
Denk kleine en maak kleine stappen en blijven hopen en positief.
Emma de Zeeuw- Burns???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.