Ik geloof meer in mezelf!

Ik heb Asli Hoek leren kennen op een psychiatrische afdeling verbonden aan een ziekenhuis, een zogeheten PAAZ afdeling. Ik was daar opgenomen, Asli was er elke week voor ons als ervaringsdeskundige.

Zij heeft mij in deze periode heel veel steun, motivatie en liefde gegeven, iets waar het me op die plek aan ontbrak en waar ik veel behoefte aan had. Zij gaf (en geeft me nog altijd) het vertrouwen dat herstel van een eetstoornis 100% mogelijk is en dat het het vechten waard is. Ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar Asli helpt me er altijd nog aan herinneren dat ik het kan, het waard ben en sterk genoeg ben om de eetstoornis op een dag helemaal achter me te laten. Ze geeft me het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd in me is en begaan met mijn herstel.

Doordat zij in me gelooft, doe ik dat zelf ook wat meer.

geloof in mijzelfDankjewel Asli, je bent een prachtig mens en ik hoop op een dag aan jouw kant te staan, wanneer ik deze strijd gewonnen heb.

Veel liefs

J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.