Mooi zoals je bent

Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben die overduidelijk niet het perfecte lichaam of uiterlijk hebben en daar vrede mee hebben. Die zichzelf accepteren zoals ze zijn en zich niet hoeven weg te stoppen achter stoelen, banken of wijde truien. Soms misschien zelfs wel te strakke truien of broeken dragen. Gewoon omdat het kan.

Ze zijn perfect in hun inperfectheid.

Wat vind ik deze mensen buitengewoon prachtig! Ik kan zo genieten van de vrijheid die deze mensen lijken te bezitten. Lekker hun buikje laten hangen, want die hoort nou eenmaal over je broekrand! Of van die imperfecte armen, die nou eenmaal een beetje horen te zwabberen als je zwaait!
Niet afgetraind en strak als een plank, maar zacht en met rondingen. Het prachtige licht dat deze mensen uitstralen raakt mij tot in mijn ziel. En ja, ook deze mensen hebben hun onzekerheden en dat is oke. Het mag er zijn, inclusief dat buikje en die armen en imperfecte benen. Wat dat is nou eenmaal wie ze zijn.

Mens wat ben je mooi en wat kan ik genieten van jouw imperfecte perfectie. Blijf je alsjeblieft vooral wie je bent? Gewoon omdat je zo prachtig bent zoals je bent. Een inspiratiebron voor velen, waaronder ik. Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.