Ik voel me gelukkiger dan ooit!

Lieve allemaal,
Net zo als jullie nu doen, de website van Asli Hoek bekijken, misschien wel met de reden haar te willen benaderen, maar het eigenlijk niet durven. Omdat je eigenlijk niet wilt beseffen dat je misschien wel een eetprobleem hebt en dat hetgeen is waar je nu je emotie en gevoelens in kwijt kunt. Ik heb die stap gezet en met succes. Ik worstel ruim 7 jaar met een eetprobleem. Heb nooit willen en durven accepteren dat het zo was.
Ik leefde in een zwart gat. Mijn leven draaide om eten, dag in dag uit.

gelukkiger dan ooitNa mijn eerste afspraak met Asli voel ik mij gelukkiger dan ooit. Zij heeft mijn ogen geopend, mij de liefde gegeven ( geeft die nog steeds), de knuffel en het belangrijkste begrip.
Ik geef niet meer over, heb weer leren eten en het belangrijkste: heb leren houden van mezelf.
Lieve allen die worstelen met deze verschrikkelijke ziekte, zet de stap asjeblieft, Asli kan je helpen. Zij kan je helpen en zal je helpen op de manier zoals hoe jij dat wilt en prettig vindt 24/7.
Dikke knuffel,
F.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.