Voorlichting

Scholen

Voorlichting op scholen.

Asli verzorgt zowel gastlessen op scholen als voorlichtingsdagen voor docenten. Bewustwording creëren om kinderen met eetstoornissen tijdig te herkennen vergroot de kans op een totale genezing en bespaart zowel je leerling/student als de omgeving heel veel pijn en ellende. Lees hier meer informatie.

Zorgprofessionals

Voorlichting voor zorgprofessionals

Ook geeft Asli voorlichting voor zorgprofessionals en ondersteuning van ervaringsdeskundigen voor een beter begrip voor cliënten met een eetstoornis. Lees hier meer.

Cultuur

Voorlichting bij cultuurverschillen

Als geen ander weet ik hoe verschrikkelijk lastig een cultuurverschil kan zijn. Zowel voor mij destijds als patiënt zijnde, maar ook voor mijn ouders en de zorgprofessionals. Elkaar niet (kunnen) begrijpen door een cultuurverschil leidt tot heel veel frustraties, aan beiden kanten van de tafel. Lees hier verder hoe Asli kan ondersteunen.

We zijn allemaal mensen, mensen met een verleden, een heden en hoop op een toekomst

inspire Hoe mooi is het als je met je verleden mensen kunt inspireren, hoop geven en ondersteunen voor de toekomst.

Kennis is macht en daarom is voorlichting en ervaringsdeskundigheid een GOUDEN combinatie. Ervaringsdeskundigheid is een bron van hoop en empowerment. Praktijk Inspiration biedt interactieve voorlichting aan zowel leerlingen/studenten als leraren, mentoren, verpleegkundigen, artsen en andere professionals of specialisten.

De interactieve lessen van Praktijk Inspiration worden te allen tijde verzorgd door 1 of meer getrainde ervaringsdeskundigen. Het effect van gastlessen/voorlichting door ervaringsdeskundigen is fenomenaal. Zowel voor leerlingen/studenten als voor leerkrachten en zorgproffesionals/specialisten.