Ik zal nog beter herstellen dan ik al van plan was!

Asli Hoek een meisje die ik heb ontmoet in het ziekenhuis van Haarlem. Althans ik lig er nog steeds, maar ik mag iedere week luisteren naar deze bijzondere meid die voor 100% afgekomen is van de sondevoeding! Ik ben super trots op haar en zie haar als een groot voorbeeld. Ze is zo mooi, lief en betrokken. Ze steunt mij enorm. Ondanks de vaak korte momenten dat ik haar kan spreken, zijn dat wel de meest waardevolle momenten die ik meemaak in dit ziekenhuis. Ik leer veel van Asli. Ze geeft goed tips en feedback.

Ze weet wat je moet doen in een drastische situatie en deze ervaring brengt haar naar zoveel kennis, hulp en steun.
Als ik op iemand trots kan zijn, is het Asli. Direct heb ik haar boekje gekocht toen ik hoorde dat ze een boek had geschreven. Vol trots ben ik op dit mooie boek. Asli heeft deze voor mij zelfs gesigneerd.

Maar niet alleen dat. Asli is een heel bijzonder mens die bij elke tegenslag zich weet om te draaien en weer vooruit weet te kijken. En zelfs op moeilijke dagen, midden in de nacht of op feestdagen is Asli bereid een lief berichtje naar mij te sturen. Vaak zelfs spontaan en met veel liefde en kracht erin.

Nee, dat ik deze ziekenhuisperiode mee maak, omdat het zo drastisch met mij ging heeft wel iets heel moois geboden.

Ik heb iemand ontmoet die mij zoveel kracht en adviezen geeft dat ik zeker weet dat ik nog beter zal herstellen dan ik al van plan was

En dat ik net als Asli ervoor ga om er 100% vanaf te komen!

i-believe-in-youAsli is een knappe meid, super lief en heeft een topprestatie geleverd! Ik kan iedereen adviseren, zowel mensen die een eetstoornis ondergaan als ouders en naasten familieleden en betrokkenen om naar de praktijk van Asli te gaan en Asli te ontmoeten. Het zal een belevenis (en vooral een groot herstel) opleveren!

Een heel bijzondere meid! Een mooie, lieve en knappe meid die goud waard is! Ik dank allen nog voor het feit dat ik Asli heb ontmoet.

Joëlle Burger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.